Det verkar som om inget hittades på denna plats.

Han är tillbaka! Mannen, myten, legenden kommer till Saluhallen där han fullkomligt blåste rent golvet förra gången. Med låtar som ”Lennart”, ”Ragnar” och inte minst ”Raggarrock (Pojkarna som busar)” tar han hela Sverige med storm! Med sig har han sina trogna följeslagare i det där j*vla bandet!

+18 år och biljetter finns redan nu ute på Nortic. Begränsat antal EarlyBird biljetter så skynda och fynda! Dörrarna öppnas 22.00 och Björn går på scen cirka 23-23.30. DJ och nattklubb både före och efter. Öppet till 02.00 💥

Björn Rosenström och Premiär på Olstorp..! Det bästa tecknet. Utomhusmiljön, kompisarna, stämningen och Olstorp. Här börjar sommaren !! En svensk låtskrivare som tidigare har upprätt som trubadur. Björn ÄR Olstorp och vi välkomnar honom igen ! Premiären 2024, här börjar det !

Andra året i rad bygger vi upp ett festivalområde utanför Kajsa och Pinnens Bowling och Lindesbergs Arena under Vårmönstringen.

Denna gång välkomnar vi ingen mindre än Björn Rosenström. Vi bygger ett stort festivalområde med uppvärmt öltält,

streetfood och fullständiga rättigheter. En fest ni inte vill missa!

Åldersgräns 18 år.

Upplev Biörn Rosenström & Det Jävla bandet live på Trädgår’n i Göteborg! Efter förra årets succé med fullt hus och fantastisk stämning är det nu dags igen. Räkna med musik över och under bältet. Allsång till låtar som Muffins, Sockiplast, Pojkarna som busar och många fler. Välkomna till vårens skönaste festkväll i Göteborg! Support: Det Jävla Förbandet som värmer upp med sköna rockklassiker.

Den 15 juni är det åter dags för Björn Rosenström & Det Jävla Bandet på utescenen samt för Mr Train och DJ som lirar sköna låtar på inomhusscenen i logen. Det blir en härlig festkväll med musik både över och under bältet. Med låtar som Muffins, Lurad, Het, Ragnar och såklart Pojkarna som busar kommer Allsången att höras över hela Lygnevi! Fyllda barer och foodtrucks ser till att inte strupen torkar eller magen kurrar. Åldersgräns 18 år. Öppnar 20.00. Cirka 23.00 Björn Rosenström & DJB på scen. 02.00 Stänger vi portarna för den här gången.

Varmt välkomna till en härlig festkväll!