Mortens Krog Uddevalla

mortens krog Kungsgatan 17, Uddevalla

Välkomna till en grym festkväll på Mortens!
Traditionen fortsätter på Mortens med Björn Rosenström och hans polare i Det j-vla bandet.
Allsången från tidigare gånger hänger kvar i väggarna.
Musik över och under bältet förgyller kvällen.
★ TIDER
21.00 – Entrén öppnar.
22.00 - Konsert (det är en cirkatid).
02.00 – Tack för idag.

Åldersgräns - Året man fyller 20 år

250kr

Harrys Ljungby, Unplugged

harrys Ljungby Stora Torget 1, Ljungby

Ljungbys största afterwork den 24/2 i nattklubben med Björn Rosenström.

Fredagen den 24/2 kommer Björn Rosenström och spelar unplugged på det sätt han slog igenom med sång och akustisk gitarr. Räkna med allsång och party! Tillsammans med en av Sveriges bästa och mest populära artister bjuder vi på en härlig upplevelse med både mat, dryck, god stämning och mycket glädje! Aw erbjudande – Burgarbuffé 180:- Mellan 18.00-20.00

Buffén bokar ni som vanligt via 0372-13560

Förköp: 195:- Biljett i dörren 250:-

Entré öppnar 21.00 På scen cirka 22.00

Almenäs Källare, Nässjö

Almenäs Källare Bäckgatan 4a, Nässjö

Nu är det dags för en härlig kväll med Björn Rosenström & DJB på Almenäs Källare. Det kommer att bli en kväll fylld av musik över och under bältet med allsång till låtar som Muffins, Het, Lurad, Pojkarna som busar och många fler.

Eringsboda Brunn, Eringsboda

Eringsboda Brunn Eringsboda, Eringsboda

PARTYNIGHT med BJÖRN ROSENSTRÖM
Megadisco på stora scenen innan och efter uppträde, Fullt ös på Lilla Discot

300kr

Trädgår’n

Trädgår'n Nya Allén 11, Göteborg

Björn Rosenström är juristen som i slutet på nittiotalet sadlade om till artist efter att han utan vare sig skivbolag eller marknadsföring gjort succé med sitt egenhändigt hopsnickrade och numera kultförklarade album ”Låtar som är sådär….”. Med låtar som Lennart, Lurad, Ragnar, Gunilla, Egon och inte minst Raggarrock (Pojkarna som busar) tog han hela Sverige med storm och har alltsedan dess turnerat land och rike runt tillsammans med sina vänner och ständiga följeslagare i ”Det Jävla Bandet”.

Med sina klassiska allsångshits bjuder Björn och Det Jävla Bandet alltid på fantastisk stämning och ett rejält party.

Kulturbolaget ”KB”

KB Bergsgatan 18, Malmö

Nu är det åter dags för en härlig tradition med Björn Rosenström & DJB på KB. Det kommer att bli en kväll fylld av musik över och under bältet med allsång till låtar som Muffins, Het, Lurad, Pojkarna som busar och många fler.
18 år. Dörrarna öppnar 20.00. Konsert cirka 21.00.

Kalmarsalen – Kalmar

Kalmarsalen Skeppsbrogatan 49, Kalmar

Upplev Björn Rosenström och Det Jävla Bandet live i Kalmarsalen den 25 mars. Med låtar som Ragnar, Muffins, Het och såklart Pojkarna som busar är allsången given. Tillsammans med Kalmars hetaste coverband – The Louds – samt DJ vill vi välkomna er till en av vårens allra skönaste festkvällar!

Skärtorsdagsfesten!

Tångahallen Tånga Hed Maden 1, Vårgårda

Upplev Björn Rosenström & Det Jävla Bandet och Haaks live! Med låtar som Ragnar, Muffins, Het och såklart Pojkarna som busar är allsången given. Tillsammans med Haaks som är ett av Sveriges populäraste underhållningsband samt DJ vill vi välkomna er till en av påskens allra skönaste festkvällar! För dig som vill vara garanterad plats närmast scen finns ett begränsat antal Golden Circlebiljetter. Det finns också en egen bar för er med en sådan biljett.
Öppet 21-02. Preliminära hålltider för kvällen: 22.00 Haaks. 23.30 Björn Rosenström & Det Jävla Bandet. Åldersgräns 18 år. Visa mindre

Medis, Säffle

Medborgarhuset, Säffle Magasinsgatan 2, Säffle

Medis, My Event och Kulturmuffins kan stolt presentera:
BJÖRN ROSENSTRÖM fredag 7 april kl 21.00🎉🎶✨
Med låtar som ”Lennart”, ”Lurad”, ”Ragnar”, ”Gunilla”, ”Egon” och inte minst ”Raggarrock (Pojkarna som busar)” tog han hela Sverige med storm och har alltsedan dess turnerat land och rike runt tillsammans med sina vänner och ständiga följeslagare i ”Det Jävla Bandet”.
Åldersgräns: 20 år
Insläpp: 21.00 party till 02.00
Pris förköp: 295;-
Köp biljetter på biljettkassan eller på ticketmaster.se

Vulkan Arena, Oslo

Vi gjentar braksuksessen fra 2019 og 2022 med allsang og høy skåle-faktor, når Björn Rosenström står på Vulkan Arena 21. april. Björn Rosenström en svensk låtskriver, visesanger og popartist.
Björn Rosenström har blitt kjent for sin personlige stemme og en melodiøse visepop med originale og rølpete tekster, og ofte med grov russehumor.
"Konserten på Vulkan Arena har blivit en självklar och väldigt kul tradition som både jag och bandet ser fram emot lite extra. Vi tycker väldigt mycket om våra norska crazy fans och glädjer oss till den 21 april då vi äntligen får träffas igen."
– Björn Rosenström