Glove Sex guy

1. Johanna Och Sven

Han torkar svetten ur sin pannaoch säger vad skönt det var Johanna.Va skönt det var, att äntligen få komma in.

Hon drar fingarna genom håretoch sen torkar hon sig på låretoch skrattar så,Jag trodde aldrig att det skulle gå
Nej det blev lite svettigt idag.Det blev lite smutsigt idag.Men Johanna jobbade bra,med att rycka och dra
Själv körde han med metodik,satsade lite mera på teknik.Men hur dom än gjorde, gjorde dom det bra.Det var en underbar dag.
Han hade varit i sitt ässenär han grävde fram en bjässeoch sa: Min lilla tant har du nånsin sett en sån gigant?Med sitt ögonmått hon mätte, men nåt i hästväg var denna jätte.Hon sa: Du är inte sann, jag korar den till ”all time number one”
Upplyft av Johannas ord hade han lagt den på deras verandabordoch sa den här är till dig , tacka inte nej, det är en gåva från mig.Hon gick fram tog den i sin hand och sa:Jag trodde man fick åka till en annat landför att hitta en sån här stor och fet, en sån här dignitet.
Johanna och Sven, två pensionärer från Floda,som hela dan stått och grävt i sitt potatisland.Ja si det var en pärs, nu får dom i min själ vara goda,konstaterade Sven och sen tog han sig en sup.Johanna sa huua-mej, jag tar mig en kopp kaffe.

2. Glove Sex Guy

Han är en pajalapojk som alltid velat bli jojkMen råka hitta sin grej i andra pojkars pastejOch som grundare av Norrlands allra hårdaste klubbSa han att här har ni bara att slänga av er rubb och stubb
Men behålla handskarna påAv enda anledning att man blir hårdare dåKom igen, fram med labbarna, få se vad ni harSå kanske ni kan få stanna kvar
Här går en glove sex guy med blå manchesterkavajMed pickadollen i hölstret och med pungen på svajI från Norrlands alla hörn kommer de en efter enFör att i bastun få en vän och vara en av alla glove sex män
Ifrån Jokkmokk kommer de i flockLedda av en oljig och saftig bockIfrån Piteå kommer alla grabbar på radFör att va med om ett bastubad
Och i bastun för de höra om hans senaste raggOm när han stötte på en skär och vilsen Stockholms-fagHur nervösa små pojkfingrar trevat omkringTills han tröttnat och sagt: ”Det här ger ingenting”, han skrek
Gloves on, Börje, det är dags att smörjeDet är läge för lite hårdare tagJag sa handskar på, vad väntar du påÄr du homo eller är du höns?Upp i Preussen Börje, sista chansen att smörjeSnart kan det vara på tok för sentDå blir det du som tar stöten upp i grötenKom igen, för din egen skull!
Alla grabbarna i bastun, de sken upp i ett flinNär han måla upp en bild av sköre Börjes minBörje fatta vilket håll det börja blåsa åtOch sa förlåt men jag är trött och jag är kanske inte längre så kåt
Så nu måste jag gå hemOch som han pinnade på och la på en remHela bastun tjöt: ”Vilken pellejönsJa, se det där var ett riktigt höns”
Och så flyter dagarna i all munterhetAlla historierna varvas med aktivitetMen aldrig kommer de att glömma denna dagDå de lärde sig att ta riktigt tuffa tag
Gloves on, Börje, det är dags att smörjeDet är läge för lite hårdare tagJag sa handskar på, vad väntar du påÄr du homo eller är du höns?Upp i Preussen Börje, sista chansen att smörjeSnart kan det vara på tok för sentDå blir det du som tar stöten upp i grötenKom igen, för din egen skull!
Det är svårt att hejda tårarna när handskar packas nerNär bastulampan släcks, man tar farvälTiden går till nästa gång men minnen lever kvarAv alla sköna hårda bastubadardar

3. Nu Du Kärring

Jag har gjort vad jag har kunnat för att ställa upp för digJag har rakat dig på ryggen och jag har stekt alla dina äggOch så har du mage att komma och ställa krav på migDet blir korsförhör i lampans skenSå fort jag ska ut på nån liten grejVart ska du? Vart ska du gå nu? Ska du ut och jaga hor?Ska du ut och dricka spånken?Jag är en karl, så du får ett rakt och ärligt svar
Nu du kärring får du ta och dämpa digJag orkar inte höra på ditt tjötNu du kärring får du ta och dämpa digTäpp igen din trut och gör det snart
När du slängde ut mig förra gången klämde du min handDå var jag schyst och gav dig inte ens en reprimandMen du gick på och skrek att jag gjort ett märke på din dörrDå förklarade jag lugnt o fint att märket e från förrMen vad får jag? Vad får jag för det?Får jag kotletter och bärs på nån fredag efter jobbet?Nej, jag får skit. Jag får så in i helvete mycket skit
Nu du kärring får du ta och dämpa digJag orkar inte höra på ditt tjötNu du kärring får du ta och dämpa digTäpp igen din trut och gör det snart
På kvällen när jag blåser faran överOch drar ut sockarna ur mina öronHar du gömt dig i vår gamla fina kistaHoppar upp och slänger fram nån jävla listaPå allt jag inte gjort. Kom igen din lille lortSätt igång och gör det fortNej, nu får du lägga av, jag är inte din slav
På morgonen är det tjöt, på dagen är det tjöt.På kvällen är det tjöt och på natten är det tjötPå morgonen är det tjöt, på dagen är det tjötPå kvällen är det tjöt och på natten är det tjötPå morgonen är det tjöt, på dagen är det tjötPå kvällen är det tjöt och på natten är det tjötPå morgonen är det tjöt, på dagen är det tjötPå kvällen är det tjöt och på natten är det tjöt
Nu du kärring får du ta och dämpa digJag orkar inte höra på ditt tjötNu du kärring får du ta och dämpa digTäpp igen din trut och gör det snart
Nu du kärring får du ta och dämpa digJag orkar inte höra på ditt tjötNu du kärring får du ta och dämpa digTäpp igen din trut och gör det snart

4. Glenn

Det händer att Glenn går till plugget ibland,men då är det för att bonka ut en och annan tand.En spark i arslet på dig, och en högerkrok på dig,ja sisådär nu kan Glenn gå hem och vila sig.
Glenn kan supa, Glenn kan slåss och Glenn kan röka sina bloss.Kan han särskilt mycket mer? Det tror jag inte att han kan.Jo, Glenn kan svulla kabanoss, och Glenn kan spy på väg till Kos.Där får vi nog dra en gräns för Glenns totala kompetens.
Glenn flyger charter med människoapor.Glenn sticker ut med sin lustiga strut.Tut i luren på dig, skrämma skiten ur en tjej.Slut i huvet på dej, Glenn gonatt och adjö.
Glenn kan supa, Glenn kan slåss och Glenn kan röka sina bloss.Kan han särskilt mycket mer? Det tror jag inte att han kan.Jo, Glenn kan svulla kabanoss, och Glenn kan spy på väg till Kos.Där får vi nog dra en gräns för Glenns totala kompetens.
Holken är härsken och bärsen är väck,Oj oj oj, vad det brinner i Glennes häck.Han bankar på porten till Konsum på orten.Släpp in mig din skitfule expedit.
Så han lyckas att prångla ut några folkisar till slut.Ikväll blir det party, då skall den sure hängas ut.Men Glenn är inte bjuden, men kommer i alla fall.Alla säger dra, Glenn säger kul! Det här kalaset verkar bra.
Att köra helikoptern på en fest och snärta till en chockad gäst.Det är sånt som får vår vän Glenn att gå till historien,som huvudlös herr Hedenhös, som man med hjärna som en gösoch känner sig då gösen kränkt är det nog inte helt befängt.

5. Fråga Jens

Jadilamda de lopp idom dejbödöppidejdo lejdå ladåJadilamba de lopp idom dejlamdam dilej do!
Jag känner en man ifrån Örebrosom haft det svårare än vad man kan tro.Ett extremt problem, jag snackar inte eksem,jag snackar slak, slak i ålen.
När han och tjejen skulle göra ni vet vad,ja då hängde den och slängde den mot hans vad.Han försökte hota upp den i givakt och sa:Nu blir det slakt nu blir det köttkvarn.
När taktiken inte ledde till resultat,försökte han att göra den till sin kamrat,men alla reaktioner uteblev, så han skrev ett brev.
Och kom med på TV i programmet Fråga Jensdär han med ens fick ett råd mot sin impotens.Du är för spänd och ska vid nästa kärleksaktsjunga som jag och gunga i takt.
Jadilamda de lopp idom dejbödöppidejdo lejdå ladåJadilamba de lopp idom dejlamdam dilej do!
Jadilamda de lopp idom dejbödöppidejdo lejdå ladåJadilamba de lopp idom dejlamdam dilej do!
Han sa: Detta kan väl ändå inte va sant,jag kommer verkligen att känna mig som en fjant,när jag ligger där över hennes nakna bröstoch sjunger och gungar.
Men inte skulle han oroa sig,Det var viktigt att det blev en festlig grej,med en trudelutt skulle han på saker få fjutt,det kunde Jens gå i god för.
Så han ilade hem med fartoch sa till tjejen kom och se nåt underbart,in i sovrummet fort skynda snabba på.Det här kanske kan gå.
Till en början fattade hon inget alls,när det kom joddlande läten från hans hals.Men när hon kände hans kraftiga reaktiontog sig hon också ton, och sjöng:
Jadilamda de lopp idom dejbödöppidejdo lejdå ladåJadilamba de lopp idom dejlamdam dilej do!
Jadilamda de lopp idom dejbödöppidejdo lejdå ladåJadilamba de lopp idom dejlamdam dilej do!
Och sedan dess ligger dom där och sjunger och gungar i kapp.Aldrig mera kommer han bli slapp.En tacksamhetstanke skänker han Jens, i rutanför sången han aldrig nånsin kommer klara sig utan.
Jadilamda de lopp idom dejbödöppidejdo lejdå ladåJadilamba de lopp idom dejlamdam dilej do!
Jadilamda de lopp idom dejbödöppidejdo lejdå ladåJadilamba de lopp idom dejlamdam dilej do!
Jadilamda de lopp idom dejbödöppidejdo lejdå ladåJadilamba de lopp idom dejlamdam dilej do!lamdam dilej do!lamdam dilej do!

6. Het

Jag har salt i hela håret och sand i sandalenGlassen smälter i min mjuka strutJag glider på strandenFlickorna är nästan nakna
Så ser jag dig ligga där och glöda i solenOch jag faller hejdlöst när du ler mot migSkynda fort ner i vattnetJag måste ner och kyla av min grej
Så där står man på knä i det blåMen han där nere är vild och ger sig inte ändåPlötsligt hör jag ett flin och ser din roade minDär du sitter glatt och hejar på
Jag är så het så het kan ingen svalka migAldrig att jag klarar det härSå het så het kan ingen svalka migTa hand om mig när jag faller jag ramlar omkullFatta att jag inte faller för att jag är full
Solen går ner och alla glödheta kropparSamlas och blandas med varandra på stanJag vill också få blandasMen jag kan inte hitta dig
Så står du där plötsligt med ditt solblekta hårOch bara frågar mig om jag vill följa medTill ett lugnare ställeDär du och jag kan få va ensamma
Det går en stöt genom hela min kroppDu och jag på en strand och i mitt blodomloppGår allt med dubbel fart jag ska få känna dig snartOch allting känns så jävla underbart
Jag är så het så het kan ingen svalka migAldrig att jag klarar det härSå het så het kan ingen svalka migTa hand om mig när jag faller jag ramlar omkullFatta att jag inte faller för att jag är full
Jag är kär och yr det är inte jag som styrVi snubblar in i varann lite grannVakna du drömmer det är nåt som du glömmerAtt ingen kan få ha det så bra
Jag är kär och yr det är inte jag som styrVi snubblar in i varandra igenJag kan inte fattaAtt jag får vara med dig här och nu
Jag är så het så het kan ingen svalka migAldrig att jag klarar det härSå het så het kan ingen svalka migJag är så het så het kan ingen svalka migAldrig att jag klarar det härSå het så het kan ingen svalka mig
Jag är så het så het kan ingen svalka migAldrig att jag klarar det härSå het så het kan ingen svalka migTa hand om mig när jag faller jag ramlar omkullFatta att jag inte faller för att jag är fullTa hand om mig när jag faller

7. Muffins

Igår gick jag in på ett café, och ville ha en muffins.Utan russin och utan choklad, en vanlig jävla muffins.
Hade dom det?Nej, för dom hade bara mackor med pastejoch en liten svettig fralla med fisk och remoulad.
Jag brukar va i god balans, gör inga stora scener.Men inte trodde jag att caféer fanns, som inte hade muffins.
Fattar ni det? Nej, för ni käkar bara mackor med pastejoch kan inte förstå en riktigt ledsen människa.
Varför, varför finns det ugnar?Och varför finns det plåtar?Och varför finns det formar?När ingen vågar baka, en fluffig liten kaka,som jag då sen kan äta, när jag vill ha en fika.
En enkel fråga ställde jag, till den lilla expediten:”Om du stått här, och inte jag, skulle du då bli besviken?”
Men hon svarade: Nej, jag skulle ta en macka med pastej,hålla käften, ta en tidning och sätta mig.
Jag hade fått en kombattant, jag ville inte ge mig.Så jag sa: Min lilla smörgåstant, vad kul det är att se dig.
Menade jag det? Nej, du är allt en tyken jäkla tjej.Du kanske själv skulle in i ugnen och bli pastej.
Varför, varför finns det ugnar?Och varför finns det plåtar?Och varför finns det formar?När ingen vågar baka, en fluffig liten kaka,som jag då sen kan äta, när jag vill ha en fika.
Expediten blev sur och ringde på polis, som kom jättefort.Han tog mig i armen och sa: ”Nu följer du med till stationen.”Men när han såg att han var på ett café, sa han:”Vänta, först vill jag nog ha en muffins, det vore ju gott.”Och tror ni att han fick en muffins eller? Ja, det fick han.Och tror ni jag blev förbannad eller?Ja, det blev jag, jag blev så jävla förbannad.”MEN DÅ HAR NI JU MUFFINS!!” skrek jag.”Är det här ett skämt eller!?”Det blev tyst ett tag, och plötsligt vek sig både polisenoch expediten och varenda jävel på caféet började asgarvaoch expediten sa:”Ja, det är faktiskt ett skämt”och så förklarade hon att de brukar köra en sån här grejmed nån snubbe ibland, bara för att se vad som händer.Och när jag kollade runt, hade nästan hela caféet börjattugga på sina muffinsar, som dom på nåt vänster hadegömt när jag kom in.Då hade dom alltså kört ett sånt där practical joke på mig.Jag blev helt paff, det var skitskämmigt.
Oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oooj, oj, oj, oj, oooj, oj, oj, oj, oj,oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oooj, oj, oj, oj, oooj, va jag blev blåst,oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oooj, oj, oj, oj, oooj, ja, herrejävlaroj, oj, oj, oj, oooj, oj, oj, oj, oooj, ja herregudoj, oj, oj, oj, oj, oj, oj, oooj, oj, oj, oj, oooj, oj, oj, oj, oj…

8. Anders Och Jag

Anders och jag, vi skulle dra en dag,ut på Yaki-Da oj vad fulla vi var.Vi satt på bussen in till stan och hinka pilsner som satan,tack och adjö sen blev vi sittandes på gatan.Anders sprang omkring, utav bilister tiggde cigg,frågade fina fröken om hon kunde tänka sig ett ligg.Jaså, inte det minsann, men kom igen då litegrann,Nej, på den punkten var hon tydligen bestämd.
Väl framme var det kö och vi var nära att få spö,när vi gled emellan lite lätt på vårt speciella sätt.Men in vi kom och det var nog Anders som,hann utstöta det först, jag lider så fruktansvärt av törst.Vi kedja fast oss vid en bar, beställde in ett kar,av någonting med innehåll av alkohol.En timme senare, sa någon tjenareoch konstatera att vi fått vad vi tål.
Ni ska ut (stick iväg, stick iväg) fatta läget,ni stinker sprit, era kläder ser ut som skit.Hallå, eran kväll är slut (kom igen, kom igen) rör på fläsket,som ni har svinat ner, ni får inte komma hit nåt mer.
Anders och jag fatta inte vad han sa,den där tjommen som skrek, Anders trodde han var grek.Men jag såg en bricka som glänste på hans bröst,så jag misstänkte att det där var ordningsvaktens röst.Dessutom var det kallt, men förut så var det varmt,här var det nåt jag inte riktigt fick ihop.Anders sa nåt klokt, han måste haft sin smarta dag,Du jag tror att vi blev utslängda.
Minsann du har rätt, vilket jävla sätt,sa jag störd och förbannad på mannen i dräkt.Inte en chans, att jag missar en dans,med hon den där från Borås som stod i baren bredvid oss.Vi rulla över ett staket, genom bakvägen vi smet,Ja, vi planka in på ordinärt manér.Men plötsligt stod han där, vår lille väktarmilitäroch sa: Nej, men vad är det jag ser.
Ni ska ut (stick iväg, stick iväg) fatta läget,ni stinker sprit, era kläder ser ut som skit.Hallå, eran kväll är slut (kom igen, kom igen) rör på fläsket,som ni har svinat ner, ni får inte komma hit nåt mer.
Ni ska ut…

9. Jag Ska Spy

Jag är förtvivlad,alla andra dom roar sig.Men det är ingen som roar mig.Jag hänger mot en vägg som ett fylledrägg.Fy fan vad man är förnedrad,pissad på och besegrad.
Hata hata happy hour,hata detta jävla två för en eller10 för 5 som det blevinnan jag stöp som en slev i Anna-Lenas skrev.
Studsa upp och konstateraatt nu hade det blitt dags att vomera.
Jag ska spy,kvicka dig upp med ditt paraply.Så att inte du får dig en kaskad,av tuggad korv och melonmarmelad.
Jag ska spy,nu ska du får se på dynga och dy.Som du inte sett på dagar och år,för jag känner denna rapen… blir svår
Oo vad det var ruggigt,det var hemskt där nere vid dasskanten.Men det är tömt och glömt, nu är det gjort,nu ska jag slå på stort, för jag är glad igen.Jag är kvitt allt det onda till slut,nu ska jag ta igen allt som jag missat förut.
Klunka klunka goa Draken,säg hur hjärndöd kan man få lov att va.Jag borde fattat att jag måste passa mig,jag borde förstå, att det kan aldrig gå.
Som på beställning får jag mitt straff,i sista sekunden hittar jag en karaff.
Jag ska spy,kvicka dig upp med ditt paraply.Så att inte du får dig en kaskad,av tuggad korv och melonmarmelad.
Jag ska spy,nu ska du får se på dynga och dy.Som du inte sett på dagar och år,för jag känner denna rapen… blir svår.

10. Fluortanten

Jag är rädd, trots att jag är beredd.Jag har suttit hela danoch nervöst krafsat kråkor ur min kran.På svarta tavlan flimrar geografi förbimen vad som sägs lägger jag mig inte i,för jag har tankarna åt ett annat håll.
Hon är på väg, hon börjar närma sig.Mina tankar far runt, kom igen, tänk du måste ta dig ut.Men allt är redan slut, min tid på jorden rinner ut.
För här kommer… Flourtanten!In i rummet, med bestämda kliv.Ja här kommer… Flourtanten!Hon kommer för att avsluta våra liv.För här kommer… Flourtanten!Snart har jag hela halsen full med gift.Som jag fått utav… Flourtanten!Jag för ner min avskedsskrift.
Mitt testamente tecknar jag ner på ett suddigum.Förlåt mig gud om jag har varit dum,om jag inte alltid har varit så snäll.Ge mig en smäll, ge mig en snyting om du vill,men säg mig varför måste mitt liv ta slut?Det är så mycket i min kropp som jag vill få ut!
Jag väser hjälp!Jag är bara åtta bast,men muggarna står redan på den bruna brickan av plast.Hon är på väg till mig.Snälla tanten hejda dig!
Snälla snälla flourtanten!Häll inte vätskan i min hals.Snälla, snälla flourtanten!Har du något förbarmande över mig alls?Nehe du elaka flourtanten!Låt mig då dö för mina synders skull!Onda vidriga flourtanten!Varsågod och häll och se mig falla omkull.
Bort i horisonten hör jag klockor som klämtar för mig.Jag skönjer en präst som harklar sig och säger:”Vi är här för att ta farvälAv Egon Ljung som nu i förtid lämnar ossHan var så oförstörd och ungSjung ut er sorg min församling sjung”
Jag vaknar upp, hela klassen skrattar högt!Trodde du på allvar att det där vi sa var riktigt sant!Att hon var en mördartant?Ja, sa jag det trodde jag!
Kom tillbaka flourtanten!Hur kunde jag tro nåt så hemskt om dig?Jag börjar lipa nu… Flourtanten!Alla dom andra hade lurat mig.Förlåt, förlåt mig… Flourtanten!Dom sa att du skulle hälla syra i mitt svalj.Jag är så ångerfull… Flourtanten!Du var ju bara mån, om min emalj.

11. Slarver

Nu du, måste jag va ärligoch säga dig en sak.Men du, var inte så besvärlig,bli inte tyst och spak.
Jag vet, en riktig sanning svider,ja den gör jäkligt ont.Men inte blir det bättrevart det lider.
Så ja, det är bättre å gråta,släpp ut alla tårar du har.Nåväl, kanske kan jag förlåtamen inte blir det idag.För nu tryter tålamodet.Nu får du din diagnos.Säg mig, är det medfött,har du det i blodet?
Du är en slarveroch jag ser ingen bättringinom en överskådlig tid.Du är en slarveroch jag har krävt förbättring.Under en mycket oansenlig tid,under en mycket oansenlig tid.
Alla, har vi våra sämre sidor.Din är att du inte att har kollpå var å när å på att hålla tider.Du säger, spelar det nån roll?Ja du gosse, i min själ det gör det.Lyssna på vad jag har å säg,annars kommer du å sabba ditt liv,hallå hör du det?
Jaha, ska du börja spela döv nu?Det är klart jag fattar att du sitter och hör.Din speniga nonchalans är bedrövlig.Okaj, det är inte mitt liv som du förstör.Om det inte var för att du är min son,skulle man kunna tro att du är lite dum.Kom igen, du är 43 och kanskesnart flyttar hemifrån!
Du är en slarveroch jag ser ingen bättringinom en överskådlig tid.Du är en slarveroch jag har krävt förbättring.Under en mycket oansenlig tid.Du är en slarveroch jag ser ingen bättringinom en överskådlig tid.Du är en slarveroch jag har krävt förbättring.Under en mycket oansenlig tid,under en mycket oansenlig tid.

12. Brunnsparken

Natten är ung, tiden står stillNär vi sakta vandrar genom stanLilla lilla vän, mitt hjärta bankarLilla lilla vän, var är dina tankar
Stjärnorna i skyn, lyser på oss tvåI natt är de bara månen som ser påLilla lilla vän, din blick förför migLilla lilla vän, din blick förgör migDu och jag sitter ensamma i BrunnsparkenDu är blyg och förlägenDu och jag pillar lite på varandra i BrunnsparkenJag tror det går vägen ikväll
Du viskar tyst till mig, att du vill följa med mig hemJag kan inte säga nej till en sån som digLilla lilla vän, som om jag tvekatLilla lilla vän, som om jag nekat
Från en park som blivit tom, vid en vallgrav blank och tystGår en flicka som just blivit kysstLilla lilla vän, och jag går bredvidLilla lilla vän, så stolt och lycklig för att få va med dig
Du och jag vänder ryggarna mot BrunnsparkenDu är blyg och förlägenDu och jag har haft vår bästa kväll i BrunnsparkenJag tror de går vägen
Dina små händer kring mina axlarKläder på mitt sovrumsgolvMånens ljus genom fönstret och två siluetterSom dansar på väggarnaEn natt av förväntan med underbara svar
Jag kan stanna för alltid, om du villOch om du bara ber mig snälltJag stannar gärna för alltid, om jag fårOch om du bara ber mig snälltJag kan stanna för alltid, om du villOch om du bara ber mig snällt
Jag stannar gärna för alltid om jag fårJag stannar gärna för alltid om jag fårJag kan stanna för alltid om jag får