Låtar som är sådär……..

1. Lurad

Igår kväll ringde jag på en kontaktannons i tidningenIdag så fick jag träffa henne som jag ringt tillNyfiken på vad det var för gris i säck jag hade köptRingde jag på dörren och så öppnade honHon kom ifrån Arboga, jag synade henne nogaOch efter ordentligt övervägande jag sa
Det stod att du var snygg, men du är fulJag har blivit luradDu skrev nåt om ett slott, det här är ett skjulJag har blivit lurad
Nu är det faktiskt så, sa hon, att jag tycker att jag är snyggSå du kan inte stämma mig för lureriJag skiter väl i stämning, sa jagMen jag kräver att du ber om ursäktOch erkänner att du ser ut som strykMen jag fick inte ut ett jota, trots att jag hotaMed att rycka hår ur hennes snok
Det stod att du var snygg, men du är fulJag har blivit luradDu skrev nåt om ett slott, det här är ett skjulJag har blivit lurad
Nu satt jag uti klistret, ni förstår hur svårt jag hadeJag kunde inte dra mig ur med äran i behållJag var redan sur, men när jag fick dörren rätt i nylletBalla jag ur och börja gå bärsärkagångJag fick upp en sten och drog den genom hennes fönsterSen tryckte jag in huvudet mitt så långt jag kunde och skrek
Det stod att du var snygg, men du är fulJag har blivit luradDu skrev nåt om ett slott, det här är ett skjulJag har blivit lurad
Han är blåst, han är blåst, han har blivit luradHan får gå hem med svansen mellan benenHan är blåst, han är blåst, han har blivit luradHan får gå hem med svansen mellan benenHan är blåst, han är blåst, han har blivit luradHan får gå hem med svansen mellan benenJa, han är blåst, han är blåst, han har blivit luradHan får gå hem med svansen mellan benenJa, han är blåst, han är blåst, han har blivit luradHan får gå hem med svansen mellan benenHan är blåst, han är blåst, han har blivit luradHan får gå hem med svansen mellan benenHan är blåst, han är blåst, han har blivit luradHan får gå hem med svansen mellan benenHan är blåst, han har blivit lurad

2. Gunilla

Gunilla är ganska ful och hon saknar takt och tonHon har allt man kan önska att man aldrig nånsin fickMen det värsta utav allt, det är att hon är kär i migNär hon gör sina attacker, då får man passa sigJag klär av mig naken och spelar träd när hon går förbiMen min list känns trist när hon på min kvist börjar klättraJag säger
Gunilla, jag mår illa, jag orkar inte gömma mig för digAtt du blev så äckligt slemmig, hur kan det komma sig?Gunilla, köp en villa och bosätt dig på Island någonstansJa dränk dig i en jökel din jäkel
Men Gunilla bara ler, jag tror inte att hon serAtt jag inte är intresserad, det är mer än hon förstårSå hon gör ett nytt försök, jag önskar jag kunde gå upp i rökNär hon kletat ögonskugga på kinden och hällt glitter i sitt hårSitt svintohårMina vänner riktar hårda sparkar mot min ryggDom går hem till mig och river sönder min cykel jag säger
Gunilla, dom gör mig illa för dom tror att vi har blitt ett parHon skiner upp och säger; Det är ju vad vi harGunilla, din gorilla, ta dig hem till djungeln där du borOch låt elefanter på dig trampa din slampa
Hemma hos Gunilla sitter hennes far och hejar påKom igen Gunilla, lägg på ett kol, du måste ligga iAnnars tror dom att du är bi och det vill inte viNu måste du vara snabb och fixa dig en grabbNi kan vara lugna, stressa ner och bara vila erInte känna er tvungna att för min skull anstränga er merFör jag har hittat en pojke som är snällHan sjunger roliga ramsor för mig varje kväll
Jag säger Gunilla, jag mår illa, jag orkar inte gömma mig för digAtt du blev så äckligt slemmig, hur kan det komma sig?Gunilla, köp en villa och bosätt dig på Island någonstansJa dränk dig i en jökel din jäkelDränk dig i en jökel din jäkel

3. Raggarkungens son

I baren sitter Bertil och blänger för en brudRent objektivt ser hans intention ut att strandaMed en knalltankad tratt och ur ett dimmigt perspektivSkulle han göra bäst i att undvika alla initiativMen det är för sent, kontakt är redan tagenåh nej, pinsamhetsvarning utfärdasNär han tar ett redigt tag i lådan på en dam och hojtar till
Hallå, hallå, där fick jag nästan dig att gåKolla in bulan under min byxa av nylonJa, jag vet den är väldig, och den rör sig…Hallå, hallå, här ser du raggarkungens sonSvettig och fet säger vissa är mina epitetMen det är lögn, jag skulle säga snygg och kåt
För att tala klarspråk blev Bertils stöt en floppSällan har man sett en tjej bli något så förnärmadMen Bertil tänkte: Mitt lilla liv, vad du är sexigt aggressivBertil i sin bubbla finner alltid en ogrundad optimismEn antirealism, nåt som viskar i hans öraHej, hej, en kvinnas nej är inte alltid ett nejSå han vinglar fram till sin madam och lyckas hjälpligt hicka fram
Hallå, hallå, nu ska du inte vara snéJag känner vakten och bartendern som står här brevéBjud min brud på en gin Glenn (Nej du)Skit i det dåHallå, hallå, här ser du raggarkungens sonSvettig och fet, en patet var jag i min pubertetMen inte nu, nu har jag blitt en sexguru
Klockan är fyra och det är dags att gå hemBertil raglar gatan fram, sparkar till en stenUtslängd, förnedrad och blöt av ölVad är det för fel på Bertil?Äh, varför bry sig. Imorgon blir det en ny kväll ochDå är man på hugget igen, och då jävlar

4. Go Hjo-bo

Det kom en man från en liten håla, in till Götet, han skrek och skråla.Alla stämde upp i hans vers: Glo på moviebox och dricker bärsI sexet 91 man sa: Den där Bengtsson ska vi bara ha.Så fick han en overall sydd kring sin svål.
För Håkan är en Go Hjo-bo, ja Håkan är en go.Ja, Håkan är en Go Hjo-bo, om man vännerna får tro.Och det får man.
Bagar-Bengtsson, mannen av stål svetsar bort sin overall.Efter ett år av öl och sång hade den blivit alltför trång.Men trött på allt tjockis-tjat han chockade alla börja väga sin mat.30 gram kalkon får bli en dagsportion.
För Håkan är en Go Hjo-bo, ja Håkan är en go.Ja, Håkan är en Go Hjo-bo, om man vännerna får tro.Och det får man.
Nu ber vi böner, för att denne man får många söner,som går i pappas spår.Sen ber vi böner, för att dessa barn får många söner,som går i farfars spår.Sen ber vi böner, för att dessa barn får många söner,som går i pappas farfars spår.
För Håkan är en Go Hjo-bo, ja Håkan är en go.Ja, Håkan är en Go Hjo-bo, om man vännerna får tro.Och det får man.
För Håkan är en Go Hjo-bo, ja Håkan är en go.Ja, Håkan är en Go Hjo-bo, om man vännerna får tro.Och det får man.

5. Hatsång

Du ville ha mig, men jag ville inte ha digDu ville se mig, men jag ville inte se digDu ville nå mig, men jag ville inte nå digJag ville klå dig, men då fick jag inte klå dig!
Nej, nej, du får aldrig mig!Jag gillar en annan som är snyggare än digNej, nej, hade jag en hundDå skulle jag bussa den på dig och då skulle du få ont
Du ville pippa, men det ville jag helst slippa (slippa)Du drog ner mina brallor, men då slog jag dig på käften (käften)Du slet av dig din BH, och slängde fram dina tuttar (dina tuttar)Då klippte jag av dom, för jag tyckte dom var för långa (långa)
Nej, nej, du får aldrig migJag gillar en annan som är snyggare än digNej, nej, nu får du gå hemHur mycket du än bönar får du aldrig se min lem
Jag är så jävla cool, har köpt mig en fiolOch kommer du nånsin i min närhet igenSå ska jag kasta fiolen i ditt ögaOch sen ska jag spotta på dina sandaler!
Jag hatar digJag hatar digJag hatar dig

6. Syrran och hunden

Jag kom hem sent en kväll.Jag hörde ett ljud som lät:Åh, åh, åh, jag tror nog att det går.Jag tänkte: Far och mor är borta över helgen,så det kan ej va dom som tror att det ska gå.
Min nyfikenhet tvingade mig uppför trappanoch in i rummet varifrån jag hört detta ljud.Det jag såg gav mig en våg av allergi, kolik och kväljningar.Mina kväljningar blev bara värre och jag mådde skit,jag ville inte titta dit.
Där låg min syster med hunden.Han var av den allra fulaste ras,Jag spydde i en vas.

7. Raggarrock

Ladda grabbar,Häll i er bärsen.Pilla in en prilla och förstå att ni är kungar ikväll.Kamma bena,Vi är sena.Var fan är min after-shave?Och var är min brylcreme?
Vi é pojkarna som busarMed flickornas små musar.Trumpeten känns så lenMellan era ben.Om du drar ner min byxaSka du få se en yxa,En yxa som gör alltFör att få lite ballt.
Göm er tjejer,Här händer grejer,Som Cicciolina skulle bli generad av att se.Böj dig framåt,Böj dig bakåt,Nä vad é det här för gymnastik,Vi kör missionären.
Vi é pojkarna som busarMed flickornas små musar.Trumpeten känns så lenMellan era ben.Om du drar ner min byxaSka du få se en yxa,En yxa som gör alltFör att få lite ballt.
Åh nu börjar det hända nånting inom mig,Åh, åh, åh, oj oj, oj, oj!Jag känner igen det, en helt fantastisk grej.
För Vi é pojkarna som busarMed flickornas små musar.Trumpeten känns så lenMellan era ben.Om du drar ner min byxaSka du få se en yxa,En yxa som gör alltFör att få lite ballt.

8. Oh No, Elin

Det sitter en man på en restaurang och gråterHan gråter för att han kommer aldrig att få se henne återNej, nej, nej, hon heter Elin Elin ElinTydligen en härlig pudding, denna lilla Elin Elin ElinTydligen en härlig tjej, han kan ej behärska sig
åhahahaha åhahahahaÅhahahaha åhahahaha
Faktum är att denne man har sig själv att skyllaDet var han som började sitt kvinnosällskap fyllaOch med en allt högre promille hon dansa villeMen hon ramla och raggla och ställde till besvär, Du får inte vara härEn helt korrekt bedömning utav vakten som var därOch ut på gatan hon for
åhahahaha åhahahahaåhahahaha åhahahaha
Ute på gatan var det mörkt och ganska kyligtElin hörde ett ljud, titta upp och såg ett plan eller dyliktPlötsligt fick hon ett JAS i nacken, hon for till backenOch sa Tack för attacken, hon somnade in, in i drömmen sinDär ser man vad som sker om man sin bordsdam super nerHon dör

9. Lennart

Lennart kan inte cykla.Lennart har det svårt.Det är något med balansen som är fel, ohoh.När Lennart ska cykla, går allting snett.Det skaver och det krängeroch vinglar lite lätt.Så har det alltid varit sen Lennart var grabb,koordinationen har aldrig varit snabb.
Ohoh Lennart har dålig motorik,stackars Lennart han kämpar och sliter.Lennart har dålig motorik,mot hans åkomma ingenting biter.Lennart har dålig motorik.Yeahyeahyeahyeahyeah
Lennart han har en hustru sedan många år tillbaks,men dom har inga ungar och lär aldrig några få.För när det lider in mot kvällen och parningsleken ska ta vid,då får Lennart problem och han träffar jämt bredvid.Så har det alltid varit sen Lennarts debut,han hade krut i brallan men det kom aldrig ut.
Ohoh Lennart har dålig motorik,stackars Lennart han kämpar och sliter.Lennart har dålig motorik,mot hans åkomma ingenting biter.Lennart har dålig motorik.Yeahyeahyeahyeahyeah
Lennart for iväg till en fabrik och bad dom göra motorik.Men chefen sa: ”Här gör vi bara stativ”Då tog Lennart fram sin knivoch stötte den i chefens kropp.Trodde han,men snart han fann,att han stött den i en annan man.Stött den i en annan man.
Ohoh Lennart har dålig motorik,stackars Lennart han kämpar och sliter.Lennart har dålig motorik,mot hans åkomma ingenting biter.Lennart har dålig motorik.Yeahyeahyeahyeahyeah
Lennart.

10. En Gång Om Dagen

En gång om dagen får jag ont i magenDå tänker jag på dig så går min magvärk överEn gång om dagen får jag ont i magenDå tänker jag på dig så går min magvärk över
En gång på tusen får du ont i musenDå kommer jag till dig så går din musvärk överEn gång på tusen får du ont i musenDå hjälper jag dig snällt för jag vet vad du behöver
En bok, en filt och en kopp choklad

11. Ragnar

Ni har hört låten om LennartMen ni har inte hört den om hans brorHan heter Ragnar, han tillverkar vagnarHan bor i Flen men han har ett problem
Ragnar är översexuell, sexuellHan är kåt som ett djur, han får sitta i burHan vill våldta och antasta allt som han serOch när han har gjort det så ber han om mer
Stackars Ragnar kastreras skaMen det är nog lika braNi förstår, hans rekord ingen slårHan har haft stake i 15 år
Ragnar föddes på en höstRedan på BB fick han syn på mammas bröstHan sög många liter mjölk, cirka en miljonHans stackars mor fick en bröstinflammation
Ragnar är översexuell, sexuellMot hans mor var han aldrig nåt särskilt snällIncest är bäst, helt i Ragnars smakHan hittade snabbt in i morsans bak
Oj-oj-oj, vad kul vi harJoddlade Ragnar när han red sin farPappan grät, förtvivlad varHan kunde inte gå på flera dar
Men dagen kom då Ragnar somMognare blivit börja tänka omHan tänkte noga, for till KarlskogaUt till ett hem som tog hand om hans lem, så nu är
Ragnar normalt sexuell, sexuellSin anal har han pluggat igen med en sjalMamma är glad och pappa är gladMen horan Anita är inte glad
Hundra spänn per gång hade gett henne30 tusen i veckolönNu har hon inte längre ett pundFör Ragnar han var hennes enda kund

12. Egon

Egon, skulle fylla fem år nästa dag.För han var fyra… årHan undrade mycket vad han skulle få i present.Han sa till sin far:”Jag vill ha träskor o nötter o långfil o koben o sågspån o müsliOch en kratta”
Nej, sa hans far, allt det där du redan har.Du har allt, utom en get.Nej, sa också hans mor, du har varit dum.Så av mig får du nog lite stryk.Egons pappa sade ”Du ska få något bättre än en spade,Vad sägs om en geeeeet?”Hahahaha – sa Egon och gick o la sig.
Han drömde en drömOm vad han skulle få i present.En dröm om träskor o nötter o långfil o koben o sågspån o müsliOch om en krattaNär han vaknade nästa dag,fick han en get.Som hette Ralf.

13. Splitter Nya Blåa Glänsande Sockiplast

Ring, det ringer utDags för gymnastik, jag tar min gympapåse, alla rusar, Reine får panikJag löper ganska fort ner till skolans gympasalMen jag blir trött mot slutet och blir omsprungen av CarlDags att byta om, jag öppnar påsen som är den snyggaste i världenJa, det är denMen jag plockar upp nånting som är ännu snyggareAlla tappar andan och jag älskar det jag serEtt par splitter nya blåa glänsande sockiplastTack mamma
Jag kan springa framåt (framåt)Jag kan springa bakåt (bakåt)Jag kan hoppa höjdhopp (höjdhopp)I mina blåa sockiplast (sockiplast, sockiplast)Jag kan ta mej över bockar (bockar)I mina plastiga sockar (sockar)Jag kan skjuta hårt och vasst i mina blåa sockiplast
Våran feta fröken står i rosa overallHon blåser högre i sin pipa än vad något öra tålJag glider sakta fram över golvet av parkettOch försöker dölja stoltheten men det är inte lättEn snabb spurt dit, en kvick rusch ditOch så en sväng in i hörnet, jag ger järnetNer på rygg, och cykla, för att fröken verkligen ska seVad jag har på föttena men hon gör inte detJag blir förbannad å skrikerDet här är ett par splitter nya blåa glänsande sockiplastSer du inte det?
Jag kan springa framåt (framåt)Jag kan springa bakåt (bakåt)Jag kan hoppa höjdhopp (höjdhopp)I mina blåa sockiplast (sockiplast, sockiplast)Jag kan ta mej över bockar (bockar)I mina plastiga sockar (sockar)Jag kan skjuta hårt och vasst i mina blåa sockiplast
Jag kan springa framåt (framåt)Jag kan springa bakåt (bakåt)Jag kan hoppa höjdhopp (höjdhopp)I mina blåa sockiplast (sockiplast, sockiplast)Jag kan fräsa upp en boa (boa)Med lite mull från min toa (toa)Och stoppa ner i mina sockiplastDå kommer dom att lukta kasst

14. En Kulen Kväll

Jag sitter här en kulen kväll och tittar ut genom fönstret.Jag ser en man, jag ser en hund och jag undrar vart dom är på väg.Ska dom till New York?Nej!
Jag sitter här en kulen kväll och tittar ut genom fönstret.Jag ser en präst, en präst jag ser och jag undrar vart han är på väg.Ska han till New York?Nej!
Jag sitter här en kulen kväll och tittar ut genom fönstret.Allt jag ser är allt jag ser och jag undrar vart det är på väg.Ska det till New York?Nej…Neej…NEEEJ!!

15. Stanna Anna

Här sitter jag vid mitt matsalsbordSå liten och svag på denna jordFy helvete, jag skyller all min ynkedom på AnnaJag lindar upp henne kring mitt fingerHon sliter sig loss, iväg hon springer från migHon vill bara leka kurragmmaÄr hon en sån jag bara måste glömma?Det vill inte jag
Stanna Anna, jag ber dig. Anna du jag vill ha digAnna jag kommer ta dig innan natten blir till dagStanna Anna jag ser dig. Anna du jag vill ha digAnna, jag kommer ta dig innan natten blir till dag
Om jag ändå var stark, om jag ändå var kallDå skulle hon inte vara så säker på migMen nej, jag ger henne alldeles för många chanserNär hon tittar på mig, då flackar min blickNär hon vänder sig bort, då glor jag som mest, och det är felDet är för fan inte så som det ska varaSå hade jag aldrig gjort med Sara, till exempel
Stanna Anna, jag ber dig. Anna du jag vill ha digAnna, jag kommer ta dig innan natten blir till dagStanna Anna, jag ser dig. Anna du jag vill ha digAnna, jag kommer ta dig innan natten blir till dag
Stanna Anna, jag ber dig. Anna du jag vill ha digAnna, jag kommer ta dig innan natten blir till dagStanna Anna, jag ser dig. Anna du jag vill ha digAnna, jag kommer ta dig innan natten blir till dag

16. Nollpop

Du raglar hemåt med trasiga kläderEn tidig söndagsmorgon och gråter dig till sömnsDet är dina faddrar som har supit dig under bordetLekt med dig i leran och fått sig ett gott skrattMen du, du måste härda ut
För du är en nolla och jag din idolVi ser ner på er men det hoppas vi att ni tålGillar du inte min fadderlåt är det inget att göra åt
För du är en nolla och jag din idolVi ser ner på er men det hoppas vi att ni tålIbland kan det kännas som ett svek men det är bara en lek
Tiden rinner iväg och snart har det gott två veckorFesten är då över och vi köper oss en bokSom vi ska studera för att lära oss meraMen ända fram till dess ska vi festa och ha skojUtsätta nollan för ploj efter ploj
Du är en nolla och jag din idolVi ser ner på er men det hoppas vi att ni tålGillar du inte min fadderlåt är det inget att göra åt
För du är en nolla och jag din idolVi ser ner på er men det hoppas vi att ni tålIbland kan det kännas som ett svek men det är bara en lek
För du är en nolla och jag din idolVi ser ner på er men det hoppas vi att ni tålGillar du inte min fadderlåt är det inget att göra åt
För du är en nolla och jag din idolVi ser ner på er men det hoppas vi att ni tålIbland kan det kännas som ett svek men det är bara en lekDet är ju bara en lekDet är ju bara en lek

Credits

Jonas Rosenström, Bass, Backing Vocal

Björn Rosenström Guitar and Vocal

Written by Björn Rosenström.

Track 10 and 14.
Written by Björn Rosenström and Albert Martinsson